چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم

زیتون شکسته طعم دار شده

چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم : از آنجا که زیتون شکسته نوعی از زیتون هست که برای فراوری شدن و تلخی زدایی شدن،هیچ ماده شیمیایی به آن زده نمی شود،به همین جهت همیشه ته مزه تلخی دارد و این ته مزه تلخی باب میل خیلی ها نمی باشد.

تمام تلاش ما طی این چند سال این بود که با آگاه کردن مشتریان را ترغیب به مصرف زیتون سالم تر کنیم و هر آنچه که در صنف تولید برای تهیه یک محصول اتفاق می افتد کاملا آشکار توضیح دهیم.

وقتی که با مواد و ترکیبات کاملا ساده و طبیعی می توانیم زیتون شکسته را طعم دار کنیم چرا باید سراغ زیتون هایی برویم که با سود سوز اور شیرین شده اند و در سرکه صنعتی و جوهر لیموی صنعتی خوابانده شده اند؟

چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم

چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم
چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم

راه حل بسیار ساده است:

زیتون شکسته ها را آب کشی کنید

۲۴ ساعت قبل از مصرف زیتون ها را از آب و نمک خارج کنید و درون ظرفی با آب معمولی تازه بریزید(همین آب شیر)

طی ۲۴ ساعت یکی دوبار این آب را تعویض کنید

سپس خواهید دید که زیتون ها کاملا شوری خود را از دست داده و تا حد زیادی هم تلخی خود را از دست داده اند

چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم

خرید زیتون اصل رودبار با بهترین کیفیت

چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم
چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم

با طعم دهنده های طبیعی زیتون شکسته را طعم دار کنید

اکنون می توانید بنا به سلیقه خود با افزودن طعم دهنده هایی مثل رب انار،آب لیمو، سرکه طبیعی ،آب نارنج ، سماق ،گلپر و انواع گیاهان و سبزیجات معطر تا حد بسیار زیادی طعم بسیار خوب و دلنشینی به زیتون شکسته ها بدهید که سایر زیتون های نشکسته هیچوقت به این خوبی طعم نمیگیرند.

فلفل دلمه و آب نارنج را با زیتون شکسته حتما امتحان کنید

ترکیبی از فلفل دلمه و گوجه فرنگی با زیتون شکسته که مقداری آب نارنج به آنها اضافه شده یک طعم منحصر به فرد رو رقم میزنه که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

, , , , , ,
اشتراک گذاری:

مایل به ثبت دیدگاه هستید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *