0
  • سبد خرید شما هم اکنون خالی است.

چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟

چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟

چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟ در میان غذاهای گیلانی زیتون پرورنده یکی از خوشمزه ترین ها است. مردم کشور ما از این مواد طبیعی به عنوان چاشنی در کنار غذاهای خود استفاده می کنند و از طعم بی نظیر آن لذت می برند. برای این که از مزه اصیل این مواد غذایی لذت ببرید، توصیه می کنیم با دستور آماده سازی آن آشنا شده و خود در منزل برای تهیه آن اقدام کنید. به این ترتیب از طعم بی نظیر این خوراک و چاشنی شمالی بیشتر لذت می برید. با ما همراه باشید در گرین گاردن

خرید زیتون پرورده اصل رودبار با بهترین کیفیت

مواد مورد استفاده در تهیه زیتون پرورده

برای تهیه و آماده سازی این خوراک باید از مواد زیر استفاده کنید. توصیه می کنیم این مواد را به صورت تازه فراهم کنید.

  • مقادیری گلپر
  • ۳ حبه سیر با ابعاد متوسط
  • رب انار ۱ قاشق ترش و ۱ قاشق شیرین
  • سبزی مخصوص زیتون پرورده( چوچاق)
  • زیتون نیم کیلوگرم
  • گردو ۱۰۰ گرم

برخی از مردم برای طعم دهی بیشتر به زیتون پرورده خود از مواد اضافی و چاشنی های دیگری نیز استفاده می کنند. از میان آن ها می توان به آب نارنج و دانه های انار ترش اشاره کرد که هر یک مزه ای خاص به زیتون پرورده خانگی شما می بخشند. در این میان سبزی خالواش نیز از جایگاه مهمی برخوردار است و برای تهیه این خوراک لذیذ به کار برده می شود. رب انار و آلوچه های اصیل گیلانی نیز برای تهیه و فراهم کردن این زیتون ها بهترین مواد غذایی به شمار می روند.

طرز تهیه زیتون پرورده در چند مرحله

برای تهیه این مواد غذایی باید از چند مرحله زیر پیروی کنید:

  • در مرحله اول زیتون های مورد استفاده را فراهم کنید. این مواد تاثیر به سزایی در طعم زیتون شما دارند. پس آن ها را بدون طعم انتخاب کنید. سپس باید زیتون را در مقادیری آب قرار دهید.
  • سپس گردوی مورد نیاز را آماده کرده و آن را آسیب کنید.
  • در مرحله بعدی نوبت به انتخاب مواد طعم دهنده می رسد. این مواد را با در نظر گرفتن ذائقه خود فراهم کنید. شما می توانید از انواع سبزیجات معطر مانند نعنا و گشنیز نیز در این خصوص استفاده کرده و بهترین طعم را به زیتون پرورده خود بدهید. گلپر و انار نیز با همین منظور در تهیه این مواد غذایی به کار می روند.
چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟
چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟

نکات مهم تهیه و آماده سازی زیتون پرورده

برای آماده سازی این خوراکی جات خوشمزه باید به چند نکته مهم دقت داشته باشید. در وهله اول باید به سبزیجات مورد استفاده دقت داشته باشید. در صورتی که در منطقه خود به چوچاق دسترسی ندارید از ترکیب گشنیز با کمی نعنا برای زیتون خود و طعم دهی به آن استفاده کنید. این ترکیب طعم و مزه این چاشنی ها را خوشمزه تر می کند. سبزیجات خشک شده چوچاق نیز همواره در معرض فروش هستند و در دسترس مشتریان قرار می گیرند.

در بخش بعدی ترشی این چاشنی ها مورد توجه قرار می گیرد. در صورتی که آب انار در دسترس دارید، حتما از طعم و مزه این مواد استفاده کنید. از آب نارنج نیز در تهیه و آماده سازی زیتون استفاده می کنند. اما در این خصوص هرگز به سراغ آب لیمو نروید! در خصوص تهیه و آماده سازی زیتون پرورده، باید از اضافه کردن مخلفات اضافی پرهیز کنید. در زیتون پرورده به هیچ عنوان از موادی مانند پیاز استفاده نمی شود. این مواد طعم و مزه زیتون شما را خراب می کنند. بهتر است برای آماده سازی این خوراکی جات مواد اصلی ساخت و آماده سازی آن ها را حذف نکنید. در این صورت طعم اصلی زیتون پرورده شمال را ایجاد خواهید کرد.

چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟
چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟

نگهداری اصولی از زیتون پرورده

برای بهبود فرایند نگهداری از این مواد غذایی باید به چند اصل مهم در این خصوص دقت داشته باشید. اگر می خواهید زیتون شما در طولانی مدت کپک نزند یا خراب نشود، باید از اصول زیر برای نگهداری از آن پیروی کنید:

  • بهتره زیتون را پیش از اضافه کردن مواد کامل خشک کنید تا آب آن با مواد ترکیب شده مخلوط نشود.
  • بهتر است برای تهیه و آماده سازی زیتون پرورده از مقادیری روغن در کنار مواد اصلی استفاده داشته باشید. به این ترتیب زیتون مورد نظر دیرتر خراب می شود.
  • بهتر است مایه مربوط به زیتون را خیلی آبکی نکنید. هر چه زیتون شما آبکی تر باشد، احتمال خرابی و فاسد شدن آن به شدت افزایش می یابد. این مسئله از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
  • زیتون خود را از معرض گرما دور نگه دارید. به این ترتیب احتمالی خرابی آن به حداقل می رسد. بهتر است این چاشنی را درون یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب کیفیت زیتون شما به حداکثر می رسد و از خرابی و فساد آن نیز به شدت پیشگیری می شود.
چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟
چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟

جمع بندی

در این گزارش در خصوص آماده سازی و نحوه تهیه زیتون پرورده که یکی از چاشنی های سنتی و خوشمزه ایرانی است، اطلاعاتی به دست آوردید که بررسی آن ها به شما کمک می کند که اصیل ترین مدل این خوراکی را تهیه و آماده سازی کنید. شما باید پس از آماده سازی این چاشنی برای نگهداری آن نیز نکات مربوطه را رعایت کنید. برای نگهداری از این مواد غذایی باید حتما از یخچال استفاده کنید. در نظر داشته باشید که شیوه آماده سازی این مواد غذایی تاثیر به سزایی در ماندگاری آن بر جای می گذارد. در این خصوص باید همواره به غلظت زیتون پرورده خود دقت داشته باشید و این مسئله را در فرایند آماده سازی کنترل کنید.

۵/۵ - (۱۲ امتیاز)
, , , , ,
اشتراک گذاری:

مایل به ثبت دیدگاه هستید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *